Deminetec-ECG

Over ons

Deminetec-ECG is gespecialiseerd in het mitigeren van risico’s omtrent niet gesprongen explosieven. Wij kunnen u als klant volledig ontzorgen indien u een vermoeden heeft dat er in uw projectgebied Conventionele of Toxische Explosieven (CTE) kunnen opduiken. 

Afhankelijk van de wensen van de klant en het toekomstige gebruik van een projectgebied staan we opdrachtgevers bij in elk aspect van het opsporingsproces om de risico’s met betrekking tot achtergebleven explosieven te beheersen. We doen dit dankzij een breed aanbod aan verschillende diensten en tegelijk volledig op maat van uw wensen, want een pasklare oplossing voor deze complexe materie bestaat helaas niet. Van studie naar opsporing tot opruiming, steeds geheel conform de huidige regelgeving.

 

Historie

In 2019 werd ons bedrijf onder de naam Deminetec Belgium opgericht als  dochteronderneming van het explosieven opsporingsbedrijf Deminetec uit Frankrijk. In november 2020 trad het Nederlandse Explosive Clearance Group (ECG) toe tot Deminetec Belgium. De krachten werden gebundeld en samen groeien we verder.

Deminetec en ECG staan in hun respectievelijke landen van oorsprong en  daarbuiten bekend als gevestigde waarden en toonaangevende kwaliteitsmerken op het gebied van explosievenopsporing. Het besluit om samen verder te gaan in België kwam tot stand door eerdere uitwisseling van expertise, vlotte samenwerkingen op gezamenlijke projecten, de goede chemie en eenzelfde toekomstvisie.

Deminetec-ECG is een Belgisch bedrijf. Onafhankelijk en toch nauw verbonden met haar partners. Het bundelen van onze expertise en synergie zijn ondertussen een bewezen concept in Europa op gebied van kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid.

Meer weten over Deminetec en Explosive Clearance Group? Bezoek dan:

Deminetec: www.deminetec.com

Explosive Clearance Group: www.ecg-group.nl

Wenst u meer te weten of een offerte aan te vragen?

Contact